Fodboldfanatikeren

Der skal ikke herske nogen tvivl om at dr. Phil er fodboldfanatiker. Han elsker sporten og ikke mindst AC Horsens som han har fulgt i tykt og tyndt. Selvfølgelig har hans interesse for holdet også givet ham jobbet som mental coach for de 5-8 årige spillere. Et job han elsker (ligesom vi elsker ham).

Som fan af ACH har han stiftet sin egen fanklub kaldet ACH Trekkies.

- "Den gule fare" lød for bøsset til min smag og en kombination af to interesser gør det hele lidt sjovere, siger dr. Phil.

Dr. Phil er ikke så genert af sig. Han har derfor utallige gange stillet op til pressefotos for at give klubben lidt PR. På billedet til højre ser vi ham iført ACH's traditionelle gule spilledragt. Dog har har han valgt at tage præsidentkronen for ACH Trekkies på. Bag ham hænger hans specialbyggede privatfly, 3-Starship Enterprise, der blev lavet i forbindelse med en reklamefilm for ACH's sponsor 3-stjernet.

Den gavmilde Phil

Dr. Phil er nice. Han elsker alle folk. Af den grund laver han en masse velgørenhedsarbejde. I samarbejde med røde kors har han rejst hele verden rundt for at dele mad ud til fattige børn. Det varme ham om hjertet hver gang han ser et lille barn få mad.

På en rejse igennem Indien fik han øje på en lille dreng ved navn Jay (aka Jay the gay) som levede af at sælge sin krop til gamle mænd. Dr. Phil blev så glad for den lille dreng at han adopterede Jay som sin egen, akkurat som buschafføren i sin tid adopterede dr. Phil.

Trekkie

Dr. Phil er stor fan af sci-fi serien Star Trek. Hans største idol må siges at være captain Picard. En mand med en endestående hårpragt og stor insigtsfuldhed ligesom dr. Phil selv. Ofte samles dr. Phil med andre trekkies til hyggelige møder. Her klæder de sig ofte ud som personerne i Star Trek.

På billedet til højre ses dr. Phil i en special syet star trek dragt der passer dr. Phils kropsform perfekt. Det skulle eftersigende have mindsket vindmodstanden med 50%. Da dr. Phil allerede har et aerodynamisk og glatbaberet hoved, ville tallet for en normal person være oppe på 65-75%. Billedet blev taget under ACH Trekkies første årsmøde, hvor dr. phil løb af med prisen som bedste captain Picard look-a-like. En stor glæde for dr. Phil og ikke mindst for hans familie.