De første år

Den lille dr. Phil kom til verden i et busskur lidt udenfor Køge. Det var en kold vinternat i 1926 og kun ved et tilfælde opdagede en buschaffør ham ligge i skraldespanden.

Buschafføren tog den lille unge med hjem og opfostrede ham som sin egen. Det var i dette nye hjem at dr. phil tog sine første spæde skridt imod den herre hyle psyko doktor han er i dag.

I en alder af kun 3,25 år tegnede han sin første bog, "Crayons matters" (Udgivet på dansk: Farvekridt betyder noget). Det blev en umiddelbar best seller i den amerikanske stat Ohio, og dernæst Alaska hvor den ivrigt blev brugt som brændsel.


Årene efter de første

Som ung knægt fik dr. phil arbejde i en tøjbutik som mannequindukke. Det er her han møder Oprah for første gang. De to danner hurtigt par og bliver hurtigt kendt som drengen med overskægget og den sorte diva.

Under et skænderi om hvem der vandt en intern stå-stille-konkurrence bryder de to deres forhold. Deres karriere som mannequindukker kan ikke længere forsætte og dr. phil går tilbage til sin livsdrøm om at blive psyko doktor.


Årene som studerende

Dr. Phil flytter til grønland for at møde den barske natur og for at bygge igloer med de lokale. Han lærer en masse om menneskets psykologi ude på indlandsisen og for første gang yder han psykolog hjælp til grønlander der ikke længere har råd til øl. Med gode råd lærer Dr. Phil grønlænderen hvorledes han kan få styr på økonomien og inden længe har den glade grønlænder atter råd til en bajer.

I 1967 starter Dr. Phil på grønlands kombinerede iglo- og læspeskole. Her møder han sin udkårne, Robin. De begge ses på afslutningfotoet taget i 1968 foran rådhuset i Læspiglo - den daværende hovedstad i Grønland. Klik evt. fotoet for større opløsning. Dr. Phil stående på øverste række og Robin på den nederste iført en Kansas selvskabskjole.


Phil tilbage i Danmark

Phil og Robin drager tilbage til Danmark. Her møder han til sin store overraskelse sin tvillingebror ved en pølsevogn, som blev født kun 3 stoppesteder længere henne ad vejen. Manden hedder Flemming, også kaldet Don Ø af nogle. Deres seperation i de mange år får dem til at indlede et intenst forhold. Hver dag i fem år spiller de således stangtennis sammen hver dag.

En dag bliver Flemming tilbudt job hos FC København, som han takker ja til. Dette er dog helt utilgiveligt i dr. Phils øjne, som har været AC Horsens fan lige så længe han kan huske. Deres forhold stopper lige så brat som det startede.


Gennembrudet

Imens dr. Phil var på Grønland havde Oprah fået sit eget talkshow på Kanal København. Da dr. Phil samtidig var blevet ekspert i at redde forhold, kunne han nu med lethed redde deres forhold til hinanden. De blev hurtigt venner igen og Oprah fik dr. Phil med i hendes talkshow. Her hjalp han en masse kvinder. På billedet ser man dr. Phil i hans første udsendselse hos Oprah. Han var iklædt i hans egen Star Trek dragt som han selv påstår har fået ham igennem nogle hårde tider. For ham betyder den derfor held.

Dr. Phil blev hurtigt vores alle sammens store helt. Han har nu hans eget program hvor han fylder masserne med glæde og polster. Vi kan takke ham for meget, men mest af alt for hans kærlighed. *kram* *knus*